Ajuntament de Cubells Administracions públiques Cubells Lleida
Ajuntament de Cubells Administracions públiques Cubells Lleida
Ajuntament de Cubells Administracions públiques Cubells Lleida
Ajuntament de Cubells Administracions públiques Cubells Lleida

Cubells obre dos processos de licitació per escollir famílies amb fills que vulguin instal·lar-se al municipi

Les persones interessades tenen temps de presentar les sol·licituds fins al 23 de setembre

09/09/2020

L’Ajuntament de Cubells ha iniciat dos processos de licitació per tal d’escollir dues famílies amb fills perquè s’instal·lin al municipi facilitant-los un lloguer assequible. Els habitatges de la licitació se situen a la plaça Fustegueres de Cubells i disposen d’una superfície útil de 104,50 m2. La durada del contracte d'arrendament es fixa en 5 anys, prorrogable per anys fins a un màxim de 10. Així mateix, s’estableix un lloguer mensual mínim de 150 euros i un màxim de 315 euros al mes.

Segons estableix al plec de clàusules, la forma d'adjudicació del contracte de l'arrendament serà el concurs públic i poden presentar-se les famílies amb, com a mínim, dos infants en edat escolar, d’entre 3 i 12 anys.

Amb la finalitat d'assegurar la transparència i l'accés públic a la informació, totes les condicions de contractació es poden consultar a la pàgina web www.cubells.cat a través del Perfil del Contractant o clicant aquí.

L’obertura de pliques dels dos concursos, es realitzarà els dies 17 i 23 de setembre.

 

Allau de sol·licituds d’informació

Des de l’anunci de l’Ajuntament, el passat agost, el consistori ha rebut més d’un centenar de sol·licituds d’informació. En aquest sentit, l’alcalde del municipi, Josep Regué, ha informat que aquestes s’estan tramitant i recorda que, per optar a l’ajuda, és imprescindible que, a banda dels infants en edat escolar, un dels progenitors tingui ingressos i mitjà de transport.

Cal recordar que aquesta no és la primera crida que realitza el consistori per acollir noves famílies al municipi. L’any 2015, l’Ajuntament també va oferir habitatge a un preu assequible per motivar l’arribada de famílies amb fills, a les quals també oferia ajuts al transport i al menjador escolar.